Toerschaatsen

Houd u van schaatsen, maar u vindt de publieksuren te druk of u wilt geen wedstrijden meer rijden, dan is toerschaatsen misschien iets voor u. Voor het toerschaatsen is geen wedstrijdlicentie van de KNSB nodig. Deze trainingen zijn bedoeld voor (nieuwe) leden vanaf neo-senioren.

 

U kunt toerschaatsen bij STG Geestmerambacht op de overdekte kunstijsbaan De Meent in Alkmaar op de dinsdagavond van 18:30 - 19:30 uur. Trainer Ton Komen zorgt ervoor dat u beslagen ten ijs komt als het ijs in de sloten ligt. Maar ook als u gewoon lekker wilt schaatsen, is dit ook een prima training.

 

Uw lidmaatschap en het abonnement toerschaatsen kunt u aanvragen door het inschrijfformulier te downloaden en het ingevuld op te sturen!

Evenementen toerschaatsen

15-03-2016 foto's toerschaatsen

Arjan volkers classic 2014

De AVC is weer geweest. Via de 'LINK' vind u een leuke samenvatting en foto's van dit mooie weekend in de Ardennen.moonlight 2013 11e editie

De 11e moonlight editie gaat op vrijdag 27 december 19.00 uur van start. Via de 'LINK' vind u informatie over dit evenement.ARJAN VOLKERS CLASSIC 2013

De AVC is weer geweest. Via de 'LINK' vindt u een leuke samenvatting en foto's van dit mooie weekend in de Ardennen.