Jeugdschaatsen

Het jeugd/schoolschaatsen wordt in de gemeente Langedijk sinds jaar en dag met succes verzorgd door Schaatstrainingsgroep Geestmerambacht.

 

De kinderen krijgen in 11 lessen de basisprincipes van het schaatsen op een speelse manier aangeleerd. Het plezier in schaatsen staat dan ook voorop! Aan het einde van de lessen krijgen alle kinderen een diploma, waarop voor ieder kind een eigen behaald niveau weergegeven wordt. 

 

Tijdens het schaatsseizoen worden er nog extra leuke activiteiten georganiseerd, zoals een bezoek van de Sint en een heuse Elfstedentocht met stempelposten. Verder mogen alle kinderen 2x mee doen met een echte wedstrijd die speciaal voor de jeugd georganiseerd wordt.

 

In het schaatsseizoen 2017-2018 zijn we gestart op zaterdag 14 oktober 2017. De laatste les vond plaats op zaterdag 23 december 2017. Op zaterdag 17 maart 2018 hebben wij het seizoen afgesloten met een gezellige jeugdelfstedentocht.

Zodra de startdatum voor schaatsseizoen 2018-2019 bekend is, zullen wij dat hier vermelden.

Voor vragen en/of informatie kunt u mailen naar jeugdschaatsenlangedijk@hotmail.com. Wij zijn ook telefonisch te bereiken. De telefoonnummers zijn te vinden onder de wie-zijn-wij/bestuur.

 

Met sportieve groet,

De jeugdschaatscoördinatoren van STG Geestmerambacht